Home » Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Moet ik thuis zijn als u de ramen komt lappen?
– Nee dat hoeft niet, wij lappen uw ramen ook als u niet aanwezig bent en als wij klaar zijn laten we een bon voor u achter (Tenzij u uw ramen ook binnen gereinigd wil hebben).

Hoe weet ik wanneer jullie komen?
– U krijgt van ons de dag van tevoren een email of sms met een aankondiging. Wilt u graag een specifieke tijd weten bel dan met 06-10383133.

Hoe kan ik betalen?
– U krijgt een factuur van TG Cleaningservice, deze kunt u per bank overmaken. U kunt ook rechtstreeks bij de glazenwasser contant betalen.

Wat is jullie werkgebied?
– Wij verzorgen de glasbewassing in een straal van ongeveer 30 km rondom Almere zonder dat daar transportkosten aan verbonden zijn. Boven de 30 km geldt een kleine toeslag. Wij zijn actief in Almere, Amsterdam, Amstelveen, Utrecht enz.

Wat is mijn klantnummer?
– Uw klantnummer staat vermeld op al onze bonnen, offertes, kaartjes en facturen.

Hoe vaak komen jullie?
– U kunt zelf bepalen hoe vaak wij moeten komen. Er is de keuze tussen eenmalige schoonmaak of onderhoud met een frequentie van 1/2/4/6/8 of 12 weken.

Kan ik wisselen van onderhoudsfrequentie?
– Natuurlijk kunt u wisselen van frequentie, u kunt gewoon even bellen met 06-10383133.

Waarom werkt u met die lange stelen en is dat wel goed?
– Wij werken met telescoop bewassing om verschillende redenen. Ten eerste is het veel veiliger dan met de ladder werken. De kwaliteit is zeer hoog, het kozijn wordt iedere keer grondig gereinigd en door de hogere snelheid kan de prijs voor u zeer scherp zijn.

Ik wil toch liever dat alles traditioneel gereinigd wordt, kan dat?
– Natuurlijk kan dat, u kunt dit gewoon aangeven bij de glazenwasser of bel 06-10383133.

Wat is osmosewater?
– Osmosewater is gedemineraliseerd water verkregen door omgekeerde osmose. Door het kraanwater (227 ppi) door een omgekeerde osmose installatie te halen worden alle zouten, mineralen, ijzers en kalk verwijderd en houd je osmosewater (0 ppi) over. Doordat alleen de watermoleculen overblijven neemt het water heel goed alle vervuilingen (mineralen) van uw glas op en door goed te spoelen droogt uw raam streeploos op. En een groot voordeel, uw raam blijft langer schoon.