Home » Schoonmaak onderhoud

Schoonmaak onderhoud

Wat is schoonmaakonderhoud? Schoonmaakonderhoud wil zeggen: periodieke schoonmaak, het frequent schoonhouden van gebouwen. Afhankelijk van de behoefte gebeurt het schoonmaken dagelijks, wekelijks of maandelijks. Van scholen, kantoorgebouwen en sportaccommodaties tot distributiecentra, winkels en fabrieken: TG Cleaning Services helpt graag met de schoonmaak.


Schoonmaakbedrijf in Almere en omstreken

Schoonmaken is een vak. Weliswaar kan iedereen schoonmaken, maar professioneel schoonmaken, waarbij kwaliteit gewenst is daarvoor moet u bij een schoonmaakbedrijf zijn. Hiervoor zijn de juiste middelen, apparatuur, kennis van materialen en vakmanschap nodig. De missie van ons schoonmaakbedrijf in Almere is u ontzorgen. Van begin tot eind, het hele proces van schoonhouden nemen we graag voor onze rekening.

Dat begint met het inventariseren van uw wensen waarbij wij u graag adviseren over frequenties, manier van werken en op welke tijden. U wilt een schoon gebouw waarbij de gebruikers van het gebouw dit ook als schoon ervaren. Wij weten als geen ander hoe we dit kunnen realiseren. Een hoog schoonmaakniveau staat en valt met het bewaken van de kwaliteit. Dit is dan ook altijd onderdeel van ons pakket.

Schoonmaakdiensten

Schoonmaak is een breed begrip. Van het schoonhouden van het interieur van een gebouw tot het reinigen van buitenzonwering. Bij TG Cleaning Service maken wij onderscheid tussen de schoonmaak onderhoud en specialistische reiniging. Onder schoonmaak onderhoud verstaan wij het frequent schoonmaken van het interieur van gebouwen. Deze diensten verzorgen wij voor kantoren, woningen, VVE, onderwijs en gezondheidszorg.


Kantoren schoonmaken

Een schone en opgeruimde werkomgeving één van de belangrijkste stimulansen voor een goede prestatie. Ook een representatief gebouw is essentieel voor een goede bedrijfsvoering. Bij binnenkomst moet de eerste indruk van uw medewerkers en gasten goed zijn. Een blinkend schoon en fris kantoor is een goede start. Kantoren schoonmaken is daarom prachtig werk. Uitgevoerd door vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn en waarvan u merkt dat ze plezier hebben in hun werk.

Vakkennis, goede begeleiding en hospitality zijn zaken die onze voortdurende aandacht hebben. Het schoonmaken van uw kantoren is onze expertise.


Schoonmaakbedrijf voor particulieren
Naast de zakelijke markt zijn we ook het schoonmaakbedrijf voor particulieren. Weliswaar komt het niet veel voor dat particulieren een schoonmaakbedrijf inhuren om het interieur van hun huis schoon te laten maken.

Maar het reinigen van uw gevels, daken, zonweringen, vloeren enzovoort verzorgen we graag voor u.


VVE Schoonmaak in Almere en omstreken

De appartementencomplexen en flatgebouwen van VvE’s en woningbouwverenigingen hebben grote inloop van bewoners en gasten. Mede daarom is het belangrijk dat het gebouw er in alle tijden schoon en verzorgt uitziet. Als verantwoordelijke wilt u natuurlijk dat uw portiek en gemeenschappelijke ruimtes zoals de entree, de galerij, het trappenhuis, de beglazing en de lift(en) schoon, netjes en representatief zijn en blijven. Zo wordt het woongenot verhoogd en houdt elk appartement en het hele gebouw zijn waarde. Schoonmaak en periodiek onderhoud zijn daarom noodzakelijk.

Wij verzorgen de schoonmaak en onderhoud van appartementencomplexen en flatgebouwen voor VvE’s en woningbouwverenigingen. Wij zijn een professionele en betrouwbare partij die zijn afspraken nakomt en duidelijk communiceert.


Schoonmaakonderhoud offerte

Uitbesteden van uw facilitaire diensten kost geld. Toch is uitbesteden goedkoper dan zelf uitvoeren. Met onze kennis en ervaring weten we hoe we uw gebouw goed en efficiënt schoon kunnen houden. Dit doen we met de juiste middelen en machines en bovendien op een duurzame manier. Bent u benieuwd wat schoonmaakonderhoud voor uw organisatie kost? Neem direct contact op met TG Cleaning Service.