Home » Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging
TG Cleaningservice is in het bezit van diverse hogedrukreinigers variƫrend van koud tot warm water en van 20 bar tot 200 bar om diverse objecten mee te reinigen.

Terrasreiniging
Terrasreiniging TG Cleaningservice reinigt ook uw terrassen en straatwerk door middel van hogedrukreiniging. We verwijderen mos en algen en laten uw terras weer als nieuw achter.

Gevelreiniging
Uw gevel wordt door diverse oorzaken vervuilt, zoals door roetaanslag door verkeer, luchtvervuiling, alg en mos. TG Cleaningservice maakt gebruik van 2 methodes om uw gevel te reiniging:

Gevelreiniging door hogedruk reiniging
Hierbij gebeurt het gevelreinigen onder hoge druk tot 200 bar met een temperatuur tussen de 5 en 100 graden. Wij gebruiken deze methode voornamelijk op stenen en betonnen ondergronden en is geschikt voor licht vervuilde oppervlakten. Eventueel kunnen er ook reinigingsmiddelen worden gebruikt.

Gevelreiniging door telescopische wasmethode
Hierbij gebeurt de gevelreiniging onder lage druk met een telescopische steel met borstel. Er wordt met behulp van osmosewater en de mechanische kracht van de borstel gereinigd tot een hoogte van 15 meter. Deze methode is zeer geschikt voor gladde wanden en gevelbeplating zoals damwand profielen en trespa.