Home » Gevelreiniging

Gevelreiniging

Gevel reinigen

De gevels van uw woning of bedrijfspand weer schoon en beschermd door middel van gevelreiniging. Dit is niet alleen fraai om te zien, maar ook goed voor de levensduur van uw woning of bedrijfspand. Gevels hebben veel te lijden door weer en wind, waardoor er erosie op kan treden. Na het gevel reinigen, adviseren we daarom de gevels te beschermen door het impregneren van de bakstenen of het aanbrengen van een gevelcoating op gevelbeplating.

Wij hebben de professie, machines en materialen in huis om gevelreiniging uit te voeren van begin tot eind, inclusief coating en/of impregneren.

TG Cleaning Service, uw Gevelreiniger

Een gevelreiniger is een professional. Hij heeft verstand van soorten gevels en het type afwerkmaterialen. Ieder type afwerkingsmateriaal vraagt om een eigen werk methode. Een bakstenen gevel bijvoorbeeld kan goed gereinigd worden met stoomstralen. De vervuiling kan zo groot en indringend zijn dat dit niet meer afdoende is en is een rigoureuzere methode nodig. Dit kan zijn zand stralen maar als het oppervlak te zacht is voor zand is een ander straalmiddel nodig. Een professionele gevelreiniger weet wat hij in moet zetten.

Waarom gevelreiniging?

Gevels worden vaak gereinigd vanwege het esthetische aspect. Niets zo storend als een vuil gebouw. Ook al is het van binnen prachtig afgewerkt en ingericht, door een vieze buitenkant blijft het een armoedig gebouw. Een schoon en goed onderhouden gebouw laat zien dat de gebruiker zijn zaakjes op orde heeft. Het straalt professionaliteit uit. Gevel reinigen is ook goed voor het bouwtechnisch aspect van een gebouw. Vooral alg en mos aanhechting hebben een eroderend effect op gevels. Als deze te lang blijven zitten wordt het oppervlakte materiaal aan getast. Dan is er geen sprake meer van reinigen maar moet er gerenoveerd gaan worden.

TG Cleaning Service is een specialist op gebied van gevelreiniging. We hebben veel kennis en jaren ervaring in huis, waardoor we u advies op maat kunnen geven.