Home » Dakdekker

Dakdekker

Onze dakdekker voert dagelijks werkzaamheden uit zoals het onderhouden, repareren en aanleggen van platte en hellende daken. Ook lekkages worden door ons dakdekkersbedrijf snel opgelost. Voordat we aan de slag gaan, voeren wij een gratis dakinspectie uit.

Werkzaamheden dakdekker

De dakdekkers voeren alle mogelijke werkzaamheden op uw dak uit en u wordt van A tot Z begeleid door één contactpersoon.

Dakonderhoud

Onder dakonderhoud vallen werkzaamheden zoals het herstellen van kleine scheurtjes en het reinigen van uw dak. Regelmatig onderhoud voorkomt hoge kostenposten in één keer.

Dakreparatie

Alle soorten daken worden gerepareerd door onze dakdekkers in Ede. Bij een dakreparatie repareren we lekkage of grotere scheuren in uw dak.

Dakrenovatie

Bij een dakrenovatie vervangen we de stukken dakbedekking die niet meer geschikt zijn voor gebruik. U heeft ook de mogelijkheid om isolatietechnieken toe te laten passen voor een
zuinigere woning.

Nieuwe daken

We vervangen uw complete dak als reparatie niet meer mogelijk is. De dakdekker legt alle soorten materialen op uw dak zoals dakpannen, kunststof en shingles.